Burgerhuis & de Barbier

Speciale actie

Beer & burgers

Burgerhuis & de Barbier

Speciale actie

Beer & Burgers

-------

Beers & burgers.

Slaan onze handen ineen

Lieve gasten,

Welkom bij het eerste BEERS AND BURGERS event van De Barbier en Burgerhuis.
Gezien de huidige situatie omtrent het Coronavirus is iedereen op zoek naar alternatieve manieren om de gezelligheid op te zoeken. De Barbier is gesloten voor publiek en Burgerhuis is beperkt tot het bezorgen van haar diensten.
Wij hebben besloten om de handen inéén te slaan en jullie te plezieren met een virtuele bierproeverij! Wat houdt dit in? 4 unieke bieren met een mooi verhaal, opbouwend en bijzonder speciaal.
Als avondmaal serveren wij een Chefs special burger met een portie friet.

Meld je aan voor zaterdag 15:00, tussen 17:00 en 18:00 leveren wij jullie het pakket, dit pakket bestaat uit de volgende componenten; - 1 burger p.p. - 4 verschillende flesjes bier per 2 personen - 1 dessert burger voor bij het laatste biertje p.p.Bij ontvangst kunnen de biertjes en het pakketje met chocolade de koelkast in, het dessertbroodje kan op kamertempratuur gehouden worden, en jullie kunnen aan tafel om te genieten van jullie Chefs special burger. Vanaf 20:30 beginnen wij met het inbellen van de Skype verbinding, om 21:00 begint de proeverij.

Hoe werkt Skype? Het enige wat jij nodig hebt is een Skype account en een apparaat met camera waarmee wij elkaar kunnen zien, wij zullen je een verbindingsverzoek sturen vanaf 20:30 zodat je in de groep zit. Super makkelijk, kind kan de was doen! Hulp nodig? Regelen wij ook, kan je ons gewoon bellen.

Prijzen;Normaliter zou je aan de bar bij de Barbier voor 2 personen voor deze 4 bieren €50,20 betalen en bij Burgerhuis voor het eten €40,-.Nu, voor dit hele pakket betaal je slechts €25,- p.p.Dit betekent €50,- voor 2 personen ofwel een korting van 45%! Wie wilt dat nou niet?

Inschrijven kan bij ons telefonisch of via whatsapp onder vermelding van; - Naam - Telefoonnummer - Aantal personen - AdresgegevensBellen kan op 035-5449993 Whatsapp 06-49769643
Wees er snel bij, want er zijn slechts 45 lijnen beschikbaar!!!!!

Zijn er nog vragen, bel dan gerust!

Culinaire groeten,
Team Burgerhuis Team Barbier

Burgerhuis

Locatie

Website gerealiseerd door Website Supplier